kedd, augusztus 05, 2008

[Keresőoptimalizálás] re: Kipukkadt a SEO lufi?

Kedves Oldalgazda, köszönöm, hogy ennyi időt fordítottál a válaszra. Igazad van, a honlapon szereplő termék nem világmárka, de nem véletlenül írom, hogy világszínvonalú termék hazai áron. Ugyanazokat a gépeket használják, ugyanazokkal az alapanyagokkal dolgoznak, mint a legnagyobbak - volt olyan hogy a Levis velük varratta az itthoni piacra szánt nadrágjait.

Az igaz, hogy az oldal nem nyújt teljes megoldást a farmernadrágot keresők számára, de ez kattintás előtt nem látszik.

A kérdésemben nem is ez a lényeg: nagyon sok ismerősöm szembesült azzal a ténnyel, hogy a tanítások lényege messze nem igaz (lásd: közel a fele rádkattint, ha első vagy!). Én pl. elég sok pénzt fizettem egy eBookért, ami az előbbi kitételt feltétel nélkül állítja.

Az, meg hogy a honlap milyen belül - az csak kattintás után fog kiderülni, tehát a meta tag-eket kellene felturbózni, utána meg jobban megfeleni az elvárásoknak - ezt elfogadom.

Kiegészítő tartalmakkal elég jelentős sikerekkel próbálkozom - a Te javaslataidat figyelembe véve - pl. online fordításra, az Adobe legújabb magyar változatára (és az összes elírására), a Google Calendarra elég sok kattintást kapok - többet mint a farmerre, vagy a farmernadrágra.

A meggyőzés még komoly feladat, de nem adom fel. Mégegyszer köszönöm! Cybernagyi

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Keres_c5_91optimaliz_c3_a1l_c3_a1s#msg20080805104659-0400@webni.innen.hu