kedd, augusztus 22, 2006

[Adsense technikai problémák] Re: Csatornák Keyword elite

Helyesbítenék, kedves Árpiboy, itt mindenkit szeretnek, viszont az oldal szerkesztésekor az olvasók érdekei az elsődlegesek és nem pedig a hozzászólók érdekei. Különösen azoké nem, akik korántsem azért helyeznek el egy linket, egy hozzászólást, hogy az mások épülésére szolgáljon, hanem túlnyomórészt saját érdekeiket tartják csak szem előtt. Ezen felül törlik az összes olyan linket, ahol mások munkáját szerző- és forrásmegjelölés nélkül terjesztik. Amennyiben olyan legális és értelmes dologgal hozakodsz elő, melyek mások hasznára is szolgálhatnak, nem lesz kitörölve semmi a hozzászólásaidból.

Azért azon elgondolkozhatnál, hogy az oldal majd' kétéves fennállása alatt Te voltál az egyetlen, akinek szisztematikusan meg kellett változtatni a hozzászólásait...

Ui: És kérlek wedd figyelembe, hogy a kinntlevő webszemét növelését sem szeretném támogatni, ezért köszönöm, hogy meg sem próbáltál linkeket elhelyezni. Az effajta hozzászólásokra pedig a zsebpenz.com oldalt javasolnám, annak ugyanis sokkal jobban a témájába vág az, amivel Te foglalkozol.

Üdv: JJózsef

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdsenseTechnikaiProbl_c3_a9m_c3_a1k#msg20060822082944-0500@webni.innen.hu