csütörtök, augusztus 31, 2006

[AdSense csalás] magas átkattintás google válasz

"Kedves .....!
Köszönjük e-mailjét.
Kérésére ismételten megvizsgáltuk letiltott számláját, azonban meg kell erősítenünk korábban hozott döntésünket az érvénytelen kattintásokat illetően.
Programszabályzatunk értelmében, hirdetőink érdekében tettük meg a szükséges lépéseket AdSense fiókja felfüggesztésével kapcsolatban.
https://www.google.com/adsense/terms
https://www.google.com/adsense/policies
Hiszünk abban, hogy programszabalyzatunk biztosítja a Google hirdetések hatékonyságát mind megjelenítőink, mind hirdetőink számára. Ennek értelmében nem áll módunkban korábban hozott döntésünket módosítani.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy további fellebbezést nem tudunk figyelembe venni, illetve nem áll módunkban a továbbiakban Önnek válaszolni.
Megértését köszönjük.
Üdvözlettel
A Google AdSense Csapat"

Ez volt a letiltott számlám utáni fellebezésemre küldött válasz. Mit mondjak erre? Gyakorlatilag bárki ki van szolgáltatva nekik és egy esetleges rosszakarónak. Semmit nem kell indokolnuk, semmit nem tehetek az igazamért, ezt nagyon szomorúnak tartom.
Most regisztrálom majd magam újra a tesóm nevén, újra kezdem az egészet, viszont fáj, hogy elég sok munkát öltem a dologba, és egy szempillantás alatt semmivé vált az egész én pedig tehetetlenül nézem az egészet, mint akinek az árvíz viszi a házát. Ő sem tehet az egészről, mégis szenvedő alanya. Na mindegy, inkább magamban siránkozok tovább, nem untatok senkit. Tanácsolni pedig max azt tudom, ha bármi rendelleneset tapasztaltok, azonnal írjatok a magyar adsense csapatnak. Lehet, ha időben íroknekik, velem sem fordul elő...de ezt már soha nem tudom meg. :((((((((((((((((((
--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseCsal_c3_a1s#msg20060831091502-0500@webni.innen.hu