kedd, szeptember 18, 2007

[Pénzkeresés]

Először is johnchow.com :). Na akkor balról a "recommended moneymakers":
1. Agloco - szóra sem érdemes, ne próbáld ki, átvágás, baromság stb
2. AuctionAds - Kicsit olyan, mint az Adsense pl ha notebookokról szól a blogod vagy oldalad érdemes kitenni az Auctionads reklámdobozát, ami ha a notebookos témánál maradunk akkor Ebayen lévő notebookok aukcióiról jelenít meg hirdetést, és ha valaki átkattint, majd vásárol akkor jutalékot kapsz. Akkor is kapsz jutalékot, ha valaki csak rákattint az Auctionads hirdetésre, majd regisztrál az Ebayen és 30 napon belül vesz vmit Ebayen keresztül (akár egy 2 dolláros könyvet is).
3. Google Adsense - Ehhez sem fűznék túl sok dolgot, a webni.innen.hu erről szól. :D
4. Azoogleads - Kanadai cég, ha magyar állampolgárként és nem cégként jelentkezel hozzájuk akkor ki kell töltened egy formanyomtatványt és el kell küldened nekik különben nem fogadják el a jelentkezésedet. Mindenféle CPA (Cost-Per-Action vagyis pl fizetnek minden egyes vásárló után stb) programot lehet náluk találni.
5. Bidvertiser - Olyan, mint az Adsense. Ha hirdetni szeretnél dolgokat kevés pénzzel angol anyanyelvűeknek akkor érdemes itt hirdetni, mert olcsóbb, mint a Google Adwords.
6. Text-Link-Ads - Ha laptulajdonos vagy akkor linkhelyeket adhatsz el rajtuk keresztül az oldaladon. Főleg blogok használják a TLA-t.
7. Kontera - A Kontera hirdetések gyakorlatilag átváltoztatnak bizonyos szavakat a blogbejegyzésekben, egyéb szövegben linkekké amikre az egeret ráhúzva megjelenik egy kis ablak benne egy hirdetéssel. Ehhez hasonlót biztosan láttál már magyar fórumokon pl.

Kb ezek vannak a "recommended moneymakers" részben John Chow oldalán. Ha esetleg benne lesz később OldalGazda, írok ezekről a cégekről meg egyéb pénzkeresési lehetőségekről külön-külön bejegyzéseket és belinkelem ide, mindenesetre amíg nem bólint rá, nem szeretném teleszpemmelni OldalGazda weboldalát.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/P_c3_a9nzkeres_c3_a9s#msg20070918082014-0400@webni.innen.hu