szombat, december 15, 2007

[Látogatottság csökkenése] (edit) Re:help

??changed:
-Mindig enyhe értetlenséggel szoktam fogadni, ha valaki komoly munkát beleöl egy oldalba, és azt felrakja egy ingyenes tárhelyszolgáltató aldomainjára. Te nemcsak az oldalt magát csináltad meg, hanem azért minden bizonnyal elment néhány óra a sok cserelink beszerzésével. Ne haragudj, de amikor ilyet látok, mindig megkérdezem magamban, hogy tényleg ennyire nem becsülöd a saját munkádat, hogy évi párezer forintot még rááldozz arra a rengeteg időn (tehát pénzen) felül, amit az oldallal foglalkozol, és vegyél saját tárhelyet és domaint? Az [Ingyenes webtárhely]ek az optimalizálás szempontjából problémásak lehetnek.
-
-Én a helyedben nem tennék be mindenféle többé-kevésbé gagyi számlálókat, amik ráadásul egy családfakutató oldalra hivatkoznak. Ha ugyanis mostanában nem tettél az oldaladra láthatatlan szöveget, sőt a láthatatlan szövegbe linket, akkor csak egyetlen két baja lehet a Google-nek az oldaladdal: vagy nem jók azok az oldalak, amire hivatkozol, vagy nem jó oldalak hivatkoznak rád (lásd [Rossz szomszédság]) illetve egyszerűen nagyon magas a cserelinkek aránya az oldalaidon. A túlzásba vitt linkcserének azonban nem teljesen ezek szoktak lenni a tünetei, ezért nem tudom száz százalékban kijelenteni, hogy a sok cserelink a bajok okozója.
Mindig enyhe értetlenséggel szoktam fogadni, ha valaki komoly munkát beleöl egy oldalba, és azt felrakja egy ingyenes tárhelyszolgáltató aldomainjára. Te nemcsak az oldalt magát csináltad meg, hanem azért minden bizonnyal elment néhány óra a sok cserelink beszerzésével. Ne haragudj, de amikor ilyet látok, mindig megkérdezem magamban, hogy tényleg ennyire nem becsülöd a saját munkádat, hogy évi párezer forintot még rááldozz azon a rengeteg időn (tehát pénzen) felül, amit az oldallal töltöttél és vegyél saját tárhelyet és domaint? Az [Ingyenes webtárhely]ek az optimalizálás szempontjából problémásak lehetnek.

Én a helyedben nem tennék be mindenféle többé-kevésbé gagyi számlálókat, amik ráadásul egy családfakutató oldalra hivatkoznak. Ha ugyanis mostanában nem tettél az oldaladra láthatatlan szöveget, sőt a láthatatlan szövegbe linket, akkor csak két baja lehet a Google-nek az oldaladdal: vagy nem jók azok az oldalak, amire hivatkozol, vagy nem jó oldalak hivatkoznak rád (lásd [Rossz szomszédság]) illetve egyszerűen nagyon magas a cserelinkek aránya az oldalaidon. A túlzásba vitt linkcserének azonban nem teljesen ezek szoktak lenni a tünetei, ezért nem tudom száz százalékban kijelenteni, hogy a sok cserelink a bajok okozója.

??changed:
- Sajnos, tényleg nem tudom megmondani 100%-ban, hogy az oldalt körülvevő linkekkel van-e a probléma, de ha nem játszottál láthatatlan szövegekkel, bár minél tovább lesz az, hogy csak két weblapot tart benn a Google az oldaladról az adatbázisában, annál valószínűbb, hogy a linkekkel lehet a bibi.
-
-
-
-
Sajnos, tényleg nem tudom megmondani 100%-ban, hogy az oldalt körülvevő linkekkel van-e a probléma. Bár minél tovább lesz az, hogy csak két weblapot tart benn a Google az oldaladról az adatbázisában, annál valószínűbb, hogy a linkekkel lehet a bibi.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/L_c3_a1togatotts_c3_a1gCs_c3_b6kken_c3_a9se#msg20071215070307-0500@webni.innen.hu