csütörtök, december 13, 2007

[Keresőoptimalizálás és keresőmarketing ügynökségek]

Látogatottságnövelést magyar nyelven végző cégek, szakértők

Évekkel ezelőtt készült egy, a magyarországi [Honlap optimalizálás szolgáltatók]at összegyűjtő cég, azonban az azóta eltelt időben annyi minden változás történt — fejlődésnek indult a hazai [Keresőoptimalizálás], és egyre több cég foglalkozik már [Keresőmarketing]gel —, hogy eljött az idő a lista aktualizálására.

OldalGazda most úgy szeretné összegyűjteni a szakmailag kompetens keresőoptimalizálással vagy keresőmarketinggel, mint fő profillal foglalkozó céget és szabadúszó szakértőt, hogy felkínálja a lehetőséget arra, hogy a jelentkező cégek, szakértők külön bejegyzéssel szerepeljenek az oldalon (teljesen ingyen, határozatlan ideig, teljes értékű linkekkel, stb.). Annyi lenne csak a kérés, hogy egy kicsit szakmaibb, és kevésbé reklámízűbb legyen a bemutatkozás annál, mint amit valaki a saját weboldalára, az ügyfelek meggyőzése érdekében tenne fel. Jó lenne, ha olvashatnánk arról, hogy mióta szerepel fő tevékenységként az keresőoptimalizálás és keresőmarketing, hogyan kerültek kapcsolatba ezzel a területtel, milyen szolgáltatásokat nyújtanak, elsősorban milyen célközönségnek, és miben gondolják másnak az általuk használt megközelítést, mit tartanak a szolgáltatásuk erősségének.

Ez a lehetőség két hónapig, tehát február közepéig él, ugyanis OldalGazda úgy gondolja, hogy bárki, aki keresőoptimalizálással foglalkozik Magyarországon, nem akad rá erre a bejegyzésre két hónap alatt és nem él a lehetőséggel, az nem nevezhető kompetensnek a keresőoptimalizálás (keresőmarketing) témakörében.



--
forwarded from http://webni.innen.hu/Keres_c5_91optimaliz_c3_a1l_c3_a1s_c3_a9sKeres_c5_91marketing_c3_bcgyn_c3_b6ks_c3_a9gek#msg20071213081954-0500@webni.innen.hu