vasárnap, július 02, 2006

[Wikipédia] segítség kérés

Segítséget, tanácsot kérek!

Tanácsot szeretnék kérni, hogyan találjam meg Betegtársamat külföldön, hogy levelezzünk? A Francia, Német nyelvterület érdekelne.
Én Sclerozis Multiplex betegségben szenvedek, (8éve 51 évesen) itt Magyarországon, hét – nyolcezer Betegtársammal együtt. Mivel ez a kór, nem csak a Mi Országunk sajátossága, ezért úgy gondolom, hogy a Mi érdekünk felvenni a fejlettebb Országokban betegeskedőkkel a kapcsolatot. Hogyan tegyem? Tanácsodat kérem! Nálunk a Demokrácia még pelenkás korban keresi a helyét, míg, Akiktől tanácsot, segítséget, támogatást szeretnék kérni, Ők már generációkok túl vannak, a kezdeti nehézségeken. Megkapunk itt az Államtól minden segítséget, ám azért meg szeretném tudni, hogy Ők hol tartanak? A Mi Országunk fejlődése viharos gyorsasággal előrehalad, de az Ezerarcú Betegségünk most nem kímél Minket! Ezért kötelességemnek, érzem azt, hogy mindenfajta kiutat felderítsek, ami megkönnyíti Életemet, Gyógyulásomat! Valójában ez a fő, a lényegi kérdés! Kifejteni, cizellálni, majd akkor szeretném, ha konkrét kérdésre keresem a választ!
Elsősorban Ők, hogy állnak a kezelésben, milyen gyógyszereket, és egyéb eszközöket (torna, s. t. b.) használnak? Az eredmény, gyógyulást is mutat?
A másik lényegi kérdés, hogyan tudják felvenni a kapcsolatot az Ottani Civil Szervezetekkel, Vállalkozókkal, Vállatokkal?

Az lehet, hogy ez egy oktalan levél?

Én azonban bízom a Szerető, Segíteni akaró Ember Társaimban! Lehetnek Azok bármely Ország Polgárai, az Ezerarcú Betegségünk, Gyötrődésünk, nem válogatós! Nem kér igazolást, hogy mely Ország Polgárai vagyunk, csak lecsap! Azután jón a sok éves, évtizedes kirekesztett Életgyötrődés, míg eljön a végleges megoldás!

Viszont Én Szeretem, Tisztelem, ezt az Egyszeri, Megismételhetetlen Csodát, az Életet, az Életemet!

KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGÁGOT ÉS SIKERT!
SZERATICS ISTVÁN tete23@enternet.hu
Budapest, 2006-07-02

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Wikip_c3_a9dia#msg20060702060938-0500@webni.innen.hu