szombat, április 21, 2007

[Google tánc] Re: google tánc

Lehet, hogy nem jól működik 100%-osan precízen az általad használt lekérdező szolgáltatás, és ez nem feltétlenül az ő hibájuk, de ezzel kapcsolatban nem mennék bele részletekbe. Ezenfelül:

* PR: ez nem nevezhető ingadozásnak.

* Oldalak száma: ezt mindig közelítéssel jeleníti meg a Google: sokszor előfordul, hogy az első találati lapon kijelzett összes találati érték nem fog egyezni a 21. találati lapon kijelzett értékkel (csak odáig ritkán szoktunk elmenni...), úgyhogy a közelítés miatt ez még simán belefér.

* Link: aki nem tudja, hogy ez a Google szolgáltatás megbízhatatlan, és rá is kérdez, hogy miért nem mutat minden linket, az a webni.innen.hu íratlan szabályai szerint lóg nekem egy túró rudival.

* String: na, ha nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, akkor ne foglalkozzunk vele.

Azt kellene nézni elsősorban, hogy a statisztikákban a Google felől érkező látogatottság hogyan változik, de anélkül, hogy valaki pontosan tisztában lenne azzal, hogy mi történt az oldalon pontosan, nem lehet megmondani, hogy miért esett így a dolog. Egyébként csak azért válaszoltam a kérdésedre, mert a többi olvasónak hasznára lehet elolvasni a válaszom.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/GoogleT_c3_a1nc#msg20070421035622-0400@webni.innen.hu