csütörtök, március 06, 2008

[Te mennyit keresel?] gavallér

Tegnap, közel hetven látogató, 196 oldal letöltés 1,87 dolcsi egy oldalból. Az oldal cétéer egész jó. Másfél hónapos az oldal. Még kis taknyos. :) Ez egy blog -ha meglátod nem mondod meg hogy blog- ami egy témával foglalkozik, minden technika beleépítve ami eddig fellelhető a neten. A téma miatt nagyon sokan vannak versenyben, de az általam választott kulcsszavakra jó helyen hoz ki a "barátunk". Vannak értékesebb -több látogatót hozó- kulcsszavak, de az hosszabb csata lesz. :) Van mellette több oldalam is, de ő lesz az aranytojást tojó ...oldal. :)
Most olvastam elsőnek ezt az oldalt, egész jó.
Ha 50000 oldalletöltésem lenne havonta, ba...i több csekk is jönne havonta. :) Má' csak azért is leírom ezeket, szerintem nagyon össze lehet hangolni az oldal tartalmát a hirdetésekkel. Rajtad áll.
A következő téma amit megcsinálok: tetőbox. Ezt most ingyen kaptad. :)
Jó mi? Nézd meg a konkurenciát, gyenge a verseny. Érdemes beszállni azért a 4-5 hirdetőért is. És nem kell lustaságra kényszerítő kéjwörd eszköz. Persze, kreativitás annál több kell.
És némi szándék, hogy elkészítesz egy oldalt. Egy profi oldalt. Ami értékes információt tartalmaz, és a hirdetések okosan vannak elhelyezve, így mindenki boldogan élhet egymás mellett.
Sok sikert.
písz forevör

--
forwarded from http://webni.innen.hu/TeMennyitKeresel#msg20080306035505-0500@webni.innen.hu