kedd, március 18, 2008

[MediaCenter] Szerződési feltételek módosultak

Kedves Ferenc!

Amit leír az csúsztatás.

Az ISZT minden domainátregisztráció után tőlünk, mint regisztrátortól 800 Ft + ÁFA összeget számol fel. Ezt eddig sok más regisztrátorral ellentétben az ügyfeleinknek elengedtük, azonban mára olyan mennyiségben regisztrálnak át hozzánk ügyfeleink, hogy ez a költség hatalmas veszteségeket termel. Ezért döntöttünk március 1-től, hogy árrés nélkül, önköltségi áron ezt továbbszámlázzuk, kizárólag a további (tehát nem a tárhelydíjban foglalt domain) átregisztrációja esetén.

Valóban, a webmesterünk lustasága miatt egy buborékszövegben az volt olvasható, hogy a domainátregisztráció ingyenes. Azonban ha megnézi az Ön által beszúrt linken a hivatalos árlistát, akkor ott jól látható a következő tétel ".HU domain átregisztrálás 800 Ft +ÁFA". Ugyanez olvasható a Domainregisztráció menüpont alatt lévő árlistában, és az Online megrendelőfelületen is.

Ezen felül Önt személyesen e-mailben, és telefonon is tájékoztattuk erről, tehát a megrendelés előtt tisztában volt a megrendelés feltételeiről. Ennek tükrében fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni alaptalan, hiszen az Ön szabad akaratából hozott döntése volt, hogy ilyen feltételekkel megrendeli a szolgáltatást.

A jövőre vonatkozólag pedig kérem, hogy amennyiben panasza van, ne egy fórumhoz forduljon, hanem irodavetezőnkhöz (Sárközi Szabina), vagy az ügyvezetőhöz (jómagam), mi tudunk segíteni, kedvezményeket adni, egy fórum nem.

Üdvözlettel,

Kővári Ádám
Ügyvezető
MediaCenter Hungary Kft


--
forwarded from http://webni.innen.hu/MediaCenter#msg20080318115511-0400@webni.innen.hu