vasárnap, szeptember 07, 2008

[Honlap optimalizálás szolgáltatók] (edit)

??changed:
- A magyar interneten számos cég, magánszemély foglalkozik a honlap optimalizálás témakörével. Mivel a kereső-optimalizálás szorosan összefügg a [Keresőoptimalizálás határterületei]vel, ezért leginkább senki sem foglalkozik "vegytiszta" kereső-optimalizálással, hanem vagy például az internet marketing vagy pedig a honlapkészítés mellett űzik ezt a tevékenységet. Itt elsősorban azokat a vállalkozásokat szeretném felsorolni (domainnév szerinti ábécé sorrendben), kiknek egyik fő profilja a honlap-optimalizálás. A honlapok kis képernyőképe, címe mellett idézetek találhatóak az adott honlapról, melyek a vállalkozás bemutatkozását és a keresőoptimalizálással kapcsolatos gondolatait tükrözik. (Természetesen OldalGazda is foglalkozik optimalizálással, de ez a gyűjtemény nem erről szól...)
-
-keresomarketing.fpn.hu
-
- http://keresomarketing.fpn.hu
-
- Keresőmarketing és keresőoptimalizálás témájú oldal, melyhez fórum is kapcsolódik. A kevés magyar nyelvű keresőoptimalizálással foglalkozó oldalak egyike.
-
- Tartalomismertető
-
- * Keresők
-
- * Jó helyezés
-
- * Kulcsszavak
-
- * Oldalkialakítás és utómunka
-
- * Fizetős lehetőségek
-[3 more lines...]
A magyar interneten számos cég, magánszemély foglalkozik a honlap optimalizálás témakörével. Mivel a kereső-optimalizálás szorosan összefügg a [Keresőoptimalizálás határterületei]vel, ezért leginkább senki sem foglalkozik "vegytiszta" kereső-optimalizálással, hanem vagy például az internet marketing vagy pedig a honlapkészítés mellett űzik ezt a tevékenységet. Itt elsősorban azokat a vállalkozásokat szeretném felsorolni (domainnév szerinti ábécé sorrendben), kiknek egyik fő profilja a honlap-optimalizálás. A honlapok kis képernyőképe, címe mellett idézetek találhatóak az adott honlapról, melyek a vállalkozás bemutatkozását és a keresőoptimalizálással kapcsolatos gondolatait tükrözik. (Természetesen OldalGazda is <a href="http://latogatottsag.innen.hu/">foglalkozik optimalizálással</a>, de ez a gyűjtemény nem erről szól...)


--
forwarded from http://webni.innen.hu/HonlapOptimaliz_c3_a1l_c3_a1sSzolg_c3_a1ltat_c3_b3k#msg20080907064729-0400@webni.innen.hu