csütörtök, július 17, 2008

[Magyarok a Google Online Marketing versenyén] (edit)

??changed:
- Részletek a Google sajtóközleményéből - <i>A világ egyik legnagyobb egyetemi versenyén, a [Google Online Marketing Challenge]-en, amelyen 47 ország 1650 csapata vett részt, a Modern Üzleti Tudományok főiskolájának egyik csapata bekerült az európai, közel-keleti és afrikai régió három legjobbja közé.
-
- A 150 legjobb csapatot egy a Google által fejlesztett különleges algoritmus rangsorolta a választott cég honlapjára érkező kattintások, konverziók és egyéb tényezők alapján, a legeredményesebb 10 csapat esetében pedig az egyetemi tanárokból álló zsűri döntött a végső sorrendről.
Részletek a Google sajtóközleményéből - A világ egyik legnagyobb egyetemi versenyén, a [Google Online Marketing Challenge]-en, amelyen 47 ország 1650 csapata vett részt, a Modern Üzleti Tudományok főiskolájának egyik csapata bekerült az európai, közel-keleti és afrikai régió három legjobbja közé.

<i>A 150 legjobb csapatot egy a Google által fejlesztett különleges algoritmus rangsorolta a választott cég honlapjára érkező kattintások, konverziók és egyéb tényezők alapján, a legeredményesebb 10 csapat esetében pedig az egyetemi tanárokból álló zsűri döntött a végső sorrendről.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/MagyarokAGoogleOnlineMarketingVerseny_c3_a9n#msg20080717103513-0400@webni.innen.hu