hétfő, július 28, 2008

[Ingyenes webtárhely] negatív hírkeltés

A hárommal előttem szóló véleményével kapcsolatban reagálnék:

"Egyik félnek sincs igazán joga lenézni a másikat, mint ahogy senki nek nincs negatív hírét kellteni egyetlen cégnek sem, a magyar törvények értelmében bűncselekményt követ az el, aki ilyent tesz."

Azért engedtessék meg, hogy a webmesterek egymás közt megtárgyalhassák, hogy melyik szolgáltató nyújt színvonalas szolgáltatást és melyik szolgáltat olyan színvonalon, hogy csak gondot, problémát és bosszúsgágot kap a pénzéért.

Egyébként az olyan szolgáltató amiről "csak" 50% - ban vannak jó tapasztalatok az szerintem elég silány, az kb. azt jelenti, hogy akinek olyan oldala van, hogy "JóskaPista vagyok az ács" és nézik naponta 30-an az elégedett, aki meg komolyabb dolgokat akar megvalósítani azt meg tiltják "túlterheli a rosszul megírt kód a szervert" címszóval, aztán érdekes módon egy normális szolgáltatónál meg észre sem veszik a terhelést.

Szerintem igenis van különbség a webhosting szolgáltatók közt és igenis meg kell írni, ha valamelyik silány minőségű és azt is ha jó. Mindenki vállalja a felelősséget azért amit szolgáltat. Főleg azokra igaz, akik pénzt kérnek érte!

--
forwarded from http://webni.innen.hu/IngyenesWebt_c3_a1rhely#msg20080728105510-0400@webni.innen.hu