szerda, december 13, 2006

[Honlap optimalizálás szolgáltatók] www.beeman.hu

"A kulcsszó jelen esetben maga a kulcsszó, vagyis azok a szavak, kifejezések melyek arra hivatottak, hogy a felhasználók, látogatók ezek alapján jussanak el weboldalunkra.
Hogyan is? Képzeljük magunkat a leendő vásárlónk, ügyfelünk helyébe miközben azt a terméket, szolgáltatást keresi, melyet mi nyújthatunk neki.
A keresőoptimalizálás eszközeivel tehetünk azért, hogy minél jobb helyezést érjünk el a találati listákon. Természetesen ez nem történik meg 2 nap alatt, a ráfordított idővel, munkával arányosan javíthatjuk helyezésünket, egy tudatosan felépített honlappal.
Válasszuk meg helyesen a kulcsszavakat, amelyek az oldal témáját és a piacot határozzák meg, szem előtt tartva, hogy a leendő ügyfél nem biztos, hogy szakbarbár, ezért ne csak szakszavakra gondoljunk. Termékünk, szolgáltatásunk legjellemzőbb szavait, szókapcsolatait keressük meg, figyelembevéve a magyar nyelv sajátosságait.
A keresőmarketing módszereivel a látogatók száma megsokszorozható, és hatékonyabb az alkalomszerű fizetett kampányoknál, hisz itt a célcsoport maga talál meg bennünket a keresők segítségével."
www.beeman.hu

Köszönjük a lehetőséget az Oldalgazdának!
--
forwarded from http://webni.innen.hu/HonlapOptimaliz_c3_a1l_c3_a1sSzolg_c3_a1ltat_c3_b3k#msg20061213125118-0500@webni.innen.hu