csütörtök, január 07, 2010

[Flash] (edit)

??changed:
- Azt hiszem az lesz a legjobb, ha az oldal gazdája kiszedi az első hozzászólásom, nehogy az legyen, hogy kihúzattam IM-el a marketingszakemberek zsebéből a pénzt akaratlanul is. Szedd ki légy oly kedves OldalGazda.
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha az oldal gazdája kiszedi az első hozzászólásom, nehogy az legyen, hogy kihúzattam IM-el a marketingszakemberek zsebéből a pénzt akaratlanul is. Szedd ki légy oly kedves OldalGazda.

??changed:
-"következő lépésként a body részben csinálunk kettő divet, az egyikbe az swf fájl lesz betöltve, a másikban pedig az oldal szöveges tartalma, amit a keresőrobotok fognak szépen beolvasni és eltárolni maguknak. Érdemes itt a flash tartalmának szöveges részét közzétenni, nem árt ha megformázzuk, mint tudjuk szereti a google a vastagon szedett, és <h1> kiemelt keresőszavakat jól értékelni a kereső kifejezések szerinti rangsorolásnál. Segítsünk neki.
"következő lépésként a body részben csinálunk kettő divet, az egyikbe az swf fájl lesz betöltve, a másikban pedig az oldal szöveges tartalma, amit a keresőrobotok fognak szépen beolvasni és eltárolni maguknak. Érdemes itt a flash tartalmának szöveges részét közzétenni, nem árt ha megformázzuk, mint tudjuk szereti a google a vastagon szedett, és < h1 > kiemelt keresőszavakat jól értékelni a kereső kifejezések szerinti rangsorolásnál. Segítsünk neki.

++added:


++added:


++added:


++added:

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Flash#msg20100107120134-0500@webni.innen.hu