csütörtök, január 25, 2007

[Nyitólap] Átirányítás új aldomain-re

Szia!

Előszöris fontold meg ezt az [Aldomain] dolgot, használj inkább sima domainnevet, aldomain nélkül. Én is megbántam már ezerszer, hogy egy különálló aldomainen kezdtem el csinálni ezt az oldalt...

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, azt javasolnám, hogy túl sok energiát ne fordíts arra, hogy konkrétan ezt az átmenetet kezeld. Inkább az új oldal promóciójával foglalkozz, és azzal, hogy a régi címre mutató összes [Külső hivatkozás] átkerüljön az új címre, sőt még adj is hozzá linkeket. (Praktikusan a [tango.hu]n keress rá a [startlap.hu]-n az összes fontos kulcsszavadra és a kijövő lap.hu oldalakra próbáld meg bejegyezni az oldalt.) Durva közelítéssel az olyan kulcsszavakra elért első hely, melyet egy adott weblap nem azért szerzett meg, mert sok rámutató linkben szerepel az adott kulcsszó, hanem azért, mert szerepel az oldalon magán a kifejezés, nos az úgysem ér túl sokat (= kicsi a verseny és könnyű az első helyekre kerülni)

Szóval ha átkerült a linkek nagyja, akkor a régi oldal úgyis el fog tűnni a süllyesztőben, vagy előtte fog feljönni az új.

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Nyit_c3_b3lap#msg20070125070846-0500@webni.innen.hu