péntek, március 13, 2009

[AdSense Fórum] kitiltások

jah amúgy ezt jelenti: de ennek semmi köze a kitiltásodhoz, ezt mindenki megkapja szerintem..


Üdvözöljük!

Azért írunk Önnek, mert hamarosan bevezetjük az érdeklődésen alapuló hirdetést, és ennek következtében Önnek át kell tekintenie webhelyének adatvédelmi irányelveit, és egyes változtatásokat kell tennie az adatvédelmi irányelvek szövegében. Megjelenik továbbá néhány új beállítás a Fiókbeállítások oldalán.

Az érdeklődésen alapuló hirdetés lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a hirdetéseket a felhasználók korábban végrehajtott műveletei (pl. a hirdető webhelyének korábbi megtekintése) alapján jelenítsék meg, valamint azt is, hogy a felhasználókat érdeklődési körük alapján érjék el (pl. "sportrajongók"). Az érdeklődési kategóriákat úgy alakítjuk ki, hogy felismerjük a felhasználók által a Google tartalmi hálózatán meglátogatott weboldalak típusát. Ha például egy felhasználó számos sporttal foglalkozó oldalt látogat, hozzáadjuk a "sportrajongók" érdeklődési kategóriához. Ha további információt szeretne a kapcsolódó fiókbeállításokról, kérjük, tekintse meg az AdSense Súgó bejegyzését a google.com/adsense/support/bin/topic.py?topic=20310&hl=hu címen.

Ennek következtében frissítenie kell adatvédelmi irányelveit, hogy azok megfeleljenek az érdeklődésen alapuló hirdetés követelményeinek. Kérjük, tekintse át a google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=100557&hl=hu címen található információt, és frissítse webhelyének adatvédelmi irányelveit a szükséges módosítások elvégzésével legkésőbb 2009. április 8-ig. Mivel a megjelenítői webhelyek és a törvények országonként változnak, sajnos nem tudunk javasolni egy adott nyelvezetet az Adatvédelmi irányelvek megjelenítésére.

Ha többet szeretne megtudni az érdeklődésen alapuló hirdetésről, meglátogathatja az Inside AdSense Blog oldalát (angolul) a adsense.blogspot.com/2009/03/driving-monetization-with-ads-that.html címen.

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseF_c3_b3rum#msg20090313053312-0400@webni.innen.hu