szerda, október 25, 2006

[AdSense bevétel kifizetése átutalással] support válasza

Kedves ....

Köszönjük e-mailjét.

Szeretnénk értesíteni, hogy technikai okokból kifolyólag jelenleg nem áll módunkban elektronikus banki átutalással küldeni kifizetéseit. Ennek következtében októberi banki átutalása sikertelen volt, és kifizetéseit jelenleg visszatartjuk.

Amennyiben szeretné visszatartani kifizetéseit míg az elektronikus banki átutalást nem vezetjük be hivatalosan Magyarországon, nem szükséges semmilyen változtatást végeznie fiókjában. Ellenben ha USA dollár alapú csekken kívánja kifizetéseit megkapni, kérjük, számlázási adatainál válassza ki a dollár csekkes változatot a következő lépéseket követve :
...

Továbbá, kérjük, vegye figyelembe, hogy nem áll módunkban megmondani, mikortól lesz a banki átutalás elérhető.

Szíves türelmét előre és utólag is köszönjük.

További kérdéseivel, kérjük, látogasson el az AdSense Ügyfélszolgálati Központunkba (...), ahol megtalálhatja a választ az összes AdSense-szel kapcsolatos kérdésére. Ezen kívül, javasoljuk, hogy helyezze el kérdéseit, illetve megjegyzéseit az AdSense megjelenítők fórumán: ( ...).

Üdvözlettel:

Endre
A Google AdSense Csapat

/linkeket töröltem belőle mert nem engedi a rendszer/
--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseBev_c3_a9telKifizet_c3_a9se_c3_a1tutal_c3_a1ssal#msg20061025130822-0400@webni.innen.hu