hétfő, szeptember 18, 2006

[AdSense bevétel kifizetése átutalással] (new)

Új, egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb kifizetési mód

Néhányan már jelentették, hogy az AdSense kezelőfelületre belépve, a "Fiókom" fül alatt a "Kifizetés részletei" opcióra klikkelve immár elektronikus átutalást is lehet választani. Ehhez először meg kell adni a választott számla alapadatait, melyre 10 napon belül kisösszegű átutalást fog küldeni a Google: ha megérkezett az átutalás, akkor mód van az újonnan beállított kifizetési mód működésének leellenőrzésére, az átutalt összeg nagyságának megadásával (forintban).

<sup>2006. szept.18</sup>Hivatalos bejelentés még nincs, de nyilvánvaló, hogy a felület magyar nyelvre fordítása nem lehet véletlen. Mindez azért különösen jó hír, mert ezzel a lépéssel jóval kevesebb költséggel és rövidebb átfutási idővel lehet hozzájutni az AdSense bevételekhez. (Igaz, hogy az [AdSense kifizetés módja] fórum topicban leírt módon a K&H bankban viszonylag egyszerűen be lehet váltani a Google által küldött csekkeket.)

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseBev_c3_a9telKifizet_c3_a9se_c3_a1tutal_c3_a1ssal#msg20060918060139-0500@webni.innen.hu