hétfő, május 14, 2007

[AdSense Fórum] generátor

Így nem is fogsz találni ilyesmit, hogy made for adsense...

Magyarul meg sehogy se fogsz ilyesmit találni, egy ilyen kis országban, ha valaki fejleszt is ilyesmit, azt titokban tartja. Angol nyelvű oldalakon is csak regi után, néhány helyen meg csak pénzért találsz.

Másfelől viszont ez azzal is tisztában kell lenni, hogy ezeket az oldalakat meg kell etetni a keresőrobotokkal, ami nem is biztos, hogy olyan egyszerű, mert gondolom a "sima" oldalaidról nem akarsz ezekre linkelni... és más se fog önszántából hivatkozni ezekre. eleinte lassan fog menni, és annyira sokat azért nem is fogsz keresni... Emellett meg attól kell félned állandóan, mikor fogják mégis tiltani az adsense account -od...igaz ez egyébként is előfordulhat. Ja és néha a keresőből is ban-olják az ilyen oldalakat:) Előbb a google, később a yahoo is... ezután ezeket a domaineket aztán el is lehet dobni... szóval ez se habostorta.

Egyszer én is letöltöttem egy ilyen szemetet, hogy lássam milyen, de én nem pazarlom el ilyenre a normális domainjeim, ja mert az nem is írtam, ezeknek külön domain kell, méghozzá minél több, mert ezt a szrt nem szabad a rendes oldalak közé keverni.

Hát ennyi dióhéjban. Amúgy arra keress, hogy content generator. Bele is vannak szerkesztve a hirdetések ezekbe, mert hát mi másra kellene egy ilyen?

Én a magam részéről nem tartom jó ötletnek ezeknek a használatát, de mindenki azt csinál amit akar:)

Ja... szerzői jogok... azt is megsértik ezek, mert más oldalakról szedik össze a tartalmat... ááá, érdekel ez még valakit?:)

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseF_c3_b3rum#msg20070514065647-0400@webni.innen.hu