péntek, január 16, 2009

[AdSense számla letiltása] RE:Fellebbezési levél

November elejétől indult. December végére jött össze az első kifizetési összeg, épphogy. Most januárban viszont nagyon megindult, már az első 1 hétben elértem a kifizetés összegét. 2-3 ezer megjelenítés volt naponta.

De azért nevetséges ez a google:
"Az oldalán megjelenő hirdetésekre eső érvénytelen kattintásokat, illetve az érvénytelen oldal megjelenítéseket nagyon szigorúan vesszük. Ennek elkerülése érdekében állítottunk fel egy specialistákból álló csapatot az automata ellenőrző rendszerünk mellett. Így tudjuk biztosítani, hogy a rendellenes tevékenységeket kiszűrjük és felülvizsgáljuk. Azzal, hogy időről időre megtekinte oldalát, még nem veszélyezteti pozicióját programunkban, azonban szeretnénk arrra felhívni a figyelmét ezt ne tegye túlzott mértékben, illetve kerülje a hirdetésekre való kattintásokat."

Érvénytelen oldal megjelenítés ha van egy fórumom és azon válaszolok mindenkinek a gondjával kapcsolatban? Napi 60-70-szer is megnéztem mert sokan használják a progit (100 ezer letöltés amiről tudok,fél év alatt) és sokan türelmetlenek h nem kapnak választ a kérdéseikre. Napi 6-7-en regisztrálnak be a fórumba. Akkor a google szerint még is hogy a búbánatba tartsak karban egy fórumot ha meg sem jeleníthetem az oldalt a gépemen?

Itt az oldal ha meg akarjátok nézni:
www.rs-letolto.fw.hu

Az biztos hogy még egyszer ehhez a majom céghez semmi közöm nem lesz, de ahol járok,biztos mondani fogom hogy senkinek eszébe se jusson ez a google-s adsense-s baromság,mert ahogy olvastam itt, nem én voltam az egyetlen akinek zárolták a számláját.

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseSz_c3_a1mlaLetilt_c3_a1sa#msg20090116111933-0500@webni.innen.hu