csütörtök, október 30, 2008

[Keresőoptimalizálás] Czégel Ditta kontra hungaroo.com - avagy vigyázz Te is járhatsz így!

Kedves Oldalgazda és kedves jószándékú Többiek! Kérlek segítsetek, hogyan lehet kérni a Google-ból egy olyan oldal eltávolítását, ami nem az enyém, és amin egy olyan becsületsértő kommentár jelent meg, ami a nevemre keresve az ötödik-hatodik helyen jelenik meg a Google-ban? Ez nem elsősorban saját magam miatt zavar, hanem azok miatt a nálam sokkal jelentősebb emberek miatt, akikkel együtt dolgozom és akik közös munkánk során felelősséget vállaltak értem.

És ugye tudjuk, hogy az interneten első a bizalom... Te, kedves Oldalgazda úgy moderálod a "kevéssé intelligens" felhasználókat, hogy közben a szólás szabdsága sem sérül, nem tudom, hogy a hungaroo-nál ezt miért nem tudják - vagy akarják - megoladni.

Ráadásul hungarooék elég provinciálisan ágyúval lőnek verébre: bosszúból törölték egy másik linkjavaslatomat, mit tesz Isten előbb, mint válaszoltak volna a kérésemre, optimalizálják a kommentet, mert már egyre többször első helyen jelenik meg, ami nem lehet véletlen (ezért írtam ide, mert ez is SEO - igaz, az árnyoldala) stb... A stb. elolvasható egy hirtelen összehozott oldalon: http://lakastuz.shp.hu - elég tanulságos történet, mindenki okulására. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget! Czégel Ditta

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Keres_c5_91optimaliz_c3_a1l_c3_a1s#msg20081030064332-0400@webni.innen.hu