kedd, november 27, 2007

[Fizetős web tárhely] (edit)

??changed:
-Subject:
Subject: www.yegon.sk

??changed:
-
- www.yegon.sk
-
- en pld egy szlovak cegnel (http://yegon.sk) hostolom a webem,800 mega tarhely,php,mysql,pgsql,mindennemu titkositott szerverre kapcsolodasi lehetoseg (pop3,smtp,ftp,stb). havi 8G traffic, akarmennyi email,subdomain. mindez kb 5.5$ havonta, plussz ha beleferek a 800 megaba, akkor ugyanehhez a tarhelyhez akarmennyi domaint tudok vasarolni havi kb 1.4$-ert. Igazabol nem tudom,h ezek az arak mennyire jok vilagviszonylatban,szivesen veszem masok tapasztalatait en is.En eddig meg vagyok elegedve,nagyon jo az admin feluletuk a domainokhoz,es akarhanyszor valami bajom volt emailfordultaval javitottak a dolgon.Parszor volt,h a trafficot is tulleptem, vagy hetekig nem fertem bele a 800 megaba,es nem jott semmi fenyegto email:) klatuu
-
-  
-
-  
en pld egy szlovak cegnel (http://yegon.sk) hostolom a webem,800 mega tarhely,php,mysql,pgsql,mindennemu titkositott szerverre kapcsolodasi lehetoseg (pop3,smtp,ftp,stb). havi 8G traffic, akarmennyi email,subdomain. mindez kb 5.5$ havonta, plussz ha beleferek a 800 megaba, akkor ugyanehhez a tarhelyhez akarmennyi domaint tudok vasarolni havi kb 1.4$-ert. Igazabol nem tudom,h ezek az arak mennyire jok vilagviszonylatban,szivesen veszem masok tapasztalatait en is.En eddig meg vagyok elegedve,nagyon jo az admin feluletuk a domainokhoz,es akarhanyszor valami bajom volt emailfordultaval javitottak a dolgon.Parszor volt,h a trafficot is tulleptem, vagy hetekig nem fertem bele a 800 megaba,es nem jott semmi fenyegto email:) klatuu

??changed:
-Subject:
Subject: www.990.hu


??changed:
-
- www.990.hu
-
- Én a http://990.hu -nál hosztolok. Egy évre 11880Ft+ÁFA és minden van benne, ami nekem kell (domain, subdomain, php, mysql, mail). Ennél jobbat eddig nem találtam.
-
-  
-
-  
Én a http://990.hu -nál hosztolok. Egy évre 11880Ft+ÁFA és minden van benne, ami nekem kell (domain, subdomain, php, mysql, mail). Ennél jobbat eddig nem találtam.

??changed:
-Subject: Fajlagosan nagyon olcsó
Subject: tophost.hu - Fajlagosan nagyon olcsó

--removed:
-
- tophost.hu
-

--removed:
-
-  
-
-  

??changed:
-gisol.com
-
- http://www.gisol.com
-
- előny: olcsó volt meg 2 éve. Akkor meg egetverő árakon kínálta mindenki a csodaszerver szolgáltatásait itthon. Most mar itthon is lementek az arak. Ügyfélszolgálat chaten 0/24ben ez jó.
-
- hátrány: Többször volt hiba, es soha nem tudták megmondani, hogy mi volt az... Messze van fizikálisan a cucc, így megőszülsz mire felmegy minden (nem a mi sávszélességünkkel volt gond...)
-
-domainabc.hu
-
- http://www.domainabc.hu
-
- előny: domain regisztráció adminisztráció gyors és pontos, ügyfélszolgálat kíváló, normálisak.
<b>http://www.gisol.com
előny: olcsó volt meg 2 éve. Akkor meg egetverő árakon kínálta mindenki a csodaszerver szolgáltatásait itthon. Most mar itthon is lementek az arak. Ügyfélszolgálat chaten 0/24ben ez jó.

hátrány: Többször volt hiba, es soha nem tudták megmondani, hogy mi volt az... Messze van fizikálisan a cucc, így megőszülsz mire felmegy minden (nem a mi sávszélességünkkel volt gond...)

<b>http://www.domainabc.hu

előny: domain regisztráció adminisztráció gyors és pontos, ügyfélszolgálat kíváló, normálisak.

??changed:
- hátrány: kicsit drágálom az adott szolgáltatásokat. Kevés tárhely pld.
hátrány: kicsit drágálom az adott szolgáltatásokat. Kevés tárhely pld.

??changed:
- már nem az ár. Régen ez volt az első dolog, hogy ha 3000 Ft (kb. 7,5 sör ára...) a megtakarítás, akkor jöhet a cucc. Na ennek vége. Inkább fizessen sokkal többet az ügyfelem, de kapja meg a tutit.
már nem az ár. Régen ez volt az első dolog, hogy ha 3000 Ft (kb. 7,5 sör ára...) a megtakarítás, akkor jöhet a cucc. Na ennek vége. Inkább fizessen sokkal többet az ügyfelem, de kapja meg a tutit.

--removed:
-
-


--
forwarded from http://webni.innen.hu/Fizet_c5_91sWebT_c3_a1rhely#msg20071127031036-0500@webni.innen.hu