szerda, november 28, 2007

[AdSense csalás] Re: A fától nem látjátok az erdőt!

Tudod, mi a baj a te gondolkodásmódoddal, erdőlátó? (Ami sajnos pármillió ember gondolkodásmódja ebben az országban.) Hogy szerinted a kis csalás/lopás/hazugság teljesen rendben van, amíg tudunk egy nálunk nagyobb csalóra/tolvajra/hazugra mutogatni védekezésképpen.

Ha lehet politikusokra, gazdag emberekre, nagy cégekre hivatkozni, hogy "ők bezzeg így meg úgy", akkor ez a kisebb trógerságokra automatikusan felmentést ad? Vagy mentség az, hogy "mások is csinálják"?

A kisember egyszerűen attól művel kisebb sumákságokat, mert nagyobbra nincs lehetősége. Nem attól, mert jellemesebb a gyurcsányorbángooglebillgatesdemjáncsányinál.

Egyébként a Google dolgai nagyon sok szempontból kifogásolhatóak, ezt aláírom. Egy önérdektől vezérelt cinikus nagyvállalat, semmi több. A linkegység tényleg egy botrány marketing-etikailag. De a hivatkozott oldalon nem a linkegységgel van a baj, hanem a standard Google-hirdetéssel, amihez tudatosan hozzáigazították a néhány milliméterre alatta/fölötte található menüpontokat.

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseCsal_c3_a1s#msg20071128144713-0500@webni.innen.hu