csütörtök, június 05, 2008

[Idegennyelvű oldalak promóciója] (edit)

??changed:
- A fentiek miatt feltétlenül szükség van a weboldalunk témájának megfelelő, linkelésre kérhető weboldalak egyedi felkutatására is: erre pedig nagyon nehéz általános receptet adni. Ezzel a módszerrel ugyanis pl. a számunkra fontos idegennyelvű kulcsszavakra illetve a fontos kulcsszavak plusz "links", "resources", stb. kulcsszavakra rákeresve lehet olyan weboldalakra lelni, melyek hasonló témával foglalkoznak, és rendelkeznek "Hasznos linkek" típusú aloldallal, vagy akár a "Linkpartnerek" típusú, [Linkcsere] program eredményeképpen létrejövő aloldalakkal; majd a megtalált weboldalak webmestereitől e-mailban lehet kérni az oldalunkra mutató link felvételét.
-
A fentiek miatt feltétlenül szükség van a weboldalunk témájának megfelelő, linkelésre kérhető weboldalak egyedi felkutatására is: erre pedig nagyon nehéz általános receptet adni. Ezzel a módszerrel ugyanis pl. a számunkra fontos idegennyelvű kulcsszavakra de leginkább a fontos kulcsszavak plusz "links", "resources", stb. vagy a kulcsszavakra rákeresve lehet olyan weboldalakra lelni, melyek hasonló témával foglalkoznak, és rendelkeznek "Hasznos linkek" típusú aloldallal, vagy akár a "Linkpartnerek" típusú, [Linkcsere] program eredményeképpen létrejövő aloldalakkal; majd a megtalált weboldalak webmestereitől e-mailban lehet kérni az oldalunkra mutató link felvételét.

A fontos kulcsszavak plusz "add url", "link suggestion", "submit a link" kulcsszókombinációk segítségével pedig megtalálhatjuk mindazon katalógusokat, amelyekben megtalálható az oldalunk témájával foglalkozó kategória.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/Idegennyelv_c5_b1OldalakProm_c3_b3ci_c3_b3ja#msg20080605094557-0400@webni.innen.hu