kedd, február 26, 2008

[Elérési útvonal] (edit)

??changed:
- * A keresőbarát linkek értelmezhetően nézzenek ki, tükrözzék a [Webhely struktúrálása]'t
* A keresőbarát linkek értelmezhetően nézzenek ki, tükrözzék a [Webhely strukturálása]'t

??changed:
- A [Keresőoptimalizálás] az elérési útvonal kialakítását a [Webhely struktúrálása] és a [Kulcsszavak] elhelyezésének kényszere révén befolyásolja. Emellett fontos hogy a fájl- és könyvtárneveket jól találjuk ki, mert a weblapok címének megváltoztatása késõbb több problémát okozhat. Végül ne feledjük, hogy sok esetben a [Külső hivatkozás]okon a linkre rakott szöveg megegyezik az elérési útvonallal, tehát az elérési útvonalban található [Kulcsszavak] egycsapásra értékes [Linkre rakott kulcsszavak]ká válnak.
A [Keresőoptimalizálás] az elérési útvonal kialakítását a [Webhely strukturálása] és a [Kulcsszavak] elhelyezésének kényszere révén befolyásolja. Emellett fontos hogy a fájl- és könyvtárneveket jól találjuk ki, mert a weblapok címének megváltoztatása késõbb több problémát okozhat. Végül ne feledjük, hogy sok esetben a [Külső hivatkozás]okon a linkre rakott szöveg megegyezik az elérési útvonallal, tehát az elérési útvonalban található [Kulcsszavak] egycsapásra értékes [Linkre rakott kulcsszavak]ká válnak.

??changed:
- A webhely egyes oldalaira mutató linkek lehetőleg sohase változzanak meg, erre már az [Webhely struktúrálása] kialakításánál is gondolni kell, biztosítva, hogy az akár évek alatt felhalmozódott tartalmak mindig ugyanazon a címen legyenek elérhetők; lehetőleg [Sose töröljünk tartalmat]!
A webhely egyes oldalaira mutató linkek lehetőleg sohase változzanak meg, erre már az [Webhely strukturálása] kialakításánál is gondolni kell, biztosítva, hogy az akár évek alatt felhalmozódott tartalmak mindig ugyanazon a címen legyenek elérhetők; lehetőleg [Sose töröljünk tartalmat]!


--
forwarded from http://webni.innen.hu/El_c3_a9r_c3_a9si_c3_batvonal#msg20080226120703-0500@webni.innen.hu