szerda, február 14, 2007

[Tematikus katalógusok] Kedves OldalGazda, Kedves Mindenki!

Napok óta olvasgatom hozzászólás nélkül jelen oldalt, és úgy döntöttem, hogy - mivel OldalGazda is buzdított mindenkit - mégiscsak felhívom az olvasók figyelmét, a gondozásunk alatt álló ÚJ! tematikus linkgyűjteményre, mely objektív megítélésem szerint megfelel minden, az OldalGazda által említett kritériumnak.

A LinkDr.hu 2006 utolsó hetében indult, jelenleg 3 PR értékkel bír (valószínűleg jó ütemben indultunk a legutóbbi Google Dancehez képest), valid, és keresőbarát! linkeket tartalmaz, minden linkhez külön leírás tartozik kulcsszósűrűsége jónak mondható. Fennálásának bő másfél hónapja alatt közel 14.000 látogatót szolgált ki, melynek túlnyomó része keresőkből érkezett, főleg a Google -ből (független, nem hitelesített statisztika).

Jelenleg 37 külső szerkesztő működik velünk együtt, igaz, egy részük még nem hozta oldalát olyan állapotba, hogy publikussá tehessük, de folyamatosan dolgoznak rajta (ezúton is köszönet nekik).

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a linkgyűjtemény nem! nonprofit, ám ez nem azt jelenti, hogy nem tartjuk szem előtt az oldalak minőségi összeállítását. (Ettől függetlenül lenne még mit javítani, habár a minőség mindíg relatív.)

"Egyenlőre" ennyit szerettem volna megemlíteni weboldalunkról, valamint szeretnék mindenkit bíztatni, hogy ha komolyan! kedvet érez egy téma elkészítésére, ne habozzon, szívesen fogadunk minden javaslatot, jelentkezést, valamint, - akár ennek az oldalnak a keretein belül is - minden kritikát.

Linket szándékosan nem tettem a hozzászólásba, akit komolyan érdekel, meg tudja nézni.

Űdvözlettel.
LinkDr admin.
--
forwarded from http://webni.innen.hu/TematikusKatal_c3_b3gusok#msg20070214183058-0500@webni.innen.hu