szerda, február 14, 2007

[Linkre rakott kulcsszavak] Kulcsszavak

Köszi a választ. Az a baj a célcsoportal, hogy épp most változik meg. Eddig az oldal egy csak "belsősöknek" azaz modellezőknek szólt az oldal egy amolyan képesblog-féle volt saját magunk számára. Most azt szeretném/szeretnénk ha sokan ide tévednének, megnéznék az oldalt (akár külföldiek is), elolvasnák a történeteket (amik elenyésző számban lesznek)stb. és ezt követően felvennék a kapcsolatot velünk, újabb emberek lennének ennek a "társaságnak" a tagjai.
Ez a változás sajnos sok galibát okoz pl a képek alt-jainál is (mert azokat csak szimplán beolvasom a könyvtárakból tehát nincs adatbázisban így nehéz infót fűzni hozzá), amikor elkezdtem az oldalt akkor még nem volt cél ez sem.
Eleinte koncentráltam mindenre, css, div legyen table helyet,szöveges linkel elérhető minden, no-frame vagy flash, meg minden hasznos dolog amit többyire itt olvastam.
Ha a képekhet lennefőzve egy rövid ismertető és persze az alt-title is rendben lenne akkor már több véletlen látogatóm lenne? Mert ugye szöveges tartalom nélkül nem nagyon lehet szerepelni a szabadszavas keresőkben?
Köszi ismét
plazy
(el lehet olvasni valahol az összes hozzászólást és választ?)
--
forwarded from http://webni.innen.hu/LinkreRakottKulcsszavak#msg20070214150810-0500@webni.innen.hu