szerda, augusztus 25, 2010

[AdSense csalás] jól elbánt velem a magyar google

Nagyon szép összeget kaptam volna, de sajnos így jártam!
Letiltották a fiókomat amikor fizetniük kellett volna. Ez a kész átverés show?
Azt hiszem csak az amerikai Google-lal szabad foglalkozi. Négy megfellebezést küldtem neki. Egyikre sem válaszoltak.
Pedig a pénzem jóvá volt már írva.

És ezt a levelet kaptam:

Üdvözöljük!

Adataink összegzésével megállapítottuk, hogy AdSense-fiókja magában hordozza az érvénytelen tevékenységek generálásának kockázatát. Mivel felelősségünk annak biztosítása, hogy ne keletkezzenek az AdWords hirdetőinknél túlzott költségek érvénytelen kattintások következtében, szükségesnek tartottuk AdSense-fiókjának letiltását. Fennmaradó egyenlegét és a Google részesedését az összegből teljes mértékben visszatérítjük az érintett hirdetőknek.

Kérjük megértését - ilyen lépéseket kénytelenek vagyunk megtenni annak érdekében, hogy fenntartsuk a Google hirdetőrendszerének hatékonyságát, különösen a hirdető-megjelenítő kapcsolat tekintetében. Döntésünk nyilván kellemetlenséget okoz Önnek, így előre is köszönjük türelmét és együttműködését.

Amennyiben kérdése vagy aggodalma van a fiókjával, az általunk megtett lépésekkel, a döntés elleni fellebbezés módjával vagy általában az érvénytelen tevékenységgel kapcsolatban, akkor ezekről a témákról további információt találhat a http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153 webhelyen.

Üdvözlettel:

A Google AdSense Csapat

--
forwarded from http://webni.innen.hu/AdSenseCsal_c3_a1s#msg20100825124221-0400@webni.innen.hu