péntek, július 09, 2010

[Online marketing szolgáltatások] (edit)

??changed:
- Már optimalizált weboldal további optimalizálása
-
- Gyakran akkor sem haszontalan dolog szolgáltatásaimat igénybe venni, ha Ön már korábban más SEO szakemberrel elvégeztette oldala keresőoptimalizálását, hiszen
-
- * ebben az országban nagyságrendileg többen állítják magukról, hogy értenek a keresőoptimalizálásról azoknál, akik valódi tudással rendelkeznek, így előfordulhat, hogy az Ön oldala optimalizálásának címén túl sok érdemleges dolgot nem végeztek el, vagy pedig egyenesen elkövettek néhány szarvashibát.
-
- * a keresőmarketing rohamosan fejlődik, számtalan új lehetőség jön létre, miközben sok korábbi szempont súlyát veszti, ezért egy pár éve optimalizált oldal esetén is érdemes lehet elgondolkozni a további optimalizálás lehetőségein.
-
- * végül egész egyszerűen azáltal, hogy mások az elképzeléseim, mások a meglátásaim, más weboldalakkal dolgoztam, mint az Ön által korábban megbízott SEO szakember, még akkor is hozzá tudok tenni oldalához, ha a korábbi optimalizálás egyébként magas színvonalon történt.
Már optimalizált weboldal további optimalizálása

Gyakran akkor sem haszontalan dolog szolgáltatásaimat igénybe venni, ha Ön már korábban más SEO szakemberrel elvégeztette oldala keresőoptimalizálását, hiszen

* ebben az országban nagyságrendileg többen állítják magukról, hogy értenek a keresőoptimalizálásról azoknál, akik valódi tudással rendelkeznek, így előfordulhat, hogy az Ön oldala optimalizálásának címén túl sok érdemleges dolgot nem végeztek el, vagy pedig egyenesen elkövettek néhány szarvashibát.

* a keresőmarketing rohamosan fejlődik, számtalan új lehetőség jön létre, miközben sok korábbi szempont súlyát veszti, ezért egy pár éve optimalizált oldal esetén is érdemes lehet elgondolkozni a további optimalizálás lehetőségein.

* végül egész egyszerűen azáltal, hogy mások az elképzeléseim, mások a meglátásaim, más weboldalakkal dolgoztam, mint az Ön által korábban megbízott SEO szakember, még akkor is hozzá tudok tenni oldalához, ha a korábbi optimalizálás egyébként magas színvonalon történt.


--
forwarded from http://webni.innen.hu/OnlineMarketingSzolg_c3_a1ltat_c3_a1sok#msg20100709104835-0400@webni.innen.hu