hétfő, augusztus 27, 2007

[Meg lehet-e élni csak az AdSense-ből?] Re: Google Adsense Tanácsadó

Kedves Google Adsense Tanácsadó!
Azért ez nem ilyen rózsaszín.
Személy szerint eddig 2 kifizetést kaptam, rendre, ahogy az a nagykövben írva vagyon. Viszont fel vagyok készülve, hogy bármikor elvehetik ezt a szolgáltatást tőlem, mert annyi negatív dolgot olvasni az AdSense-ről azzal kapcsolatban, ahogy a megjelenítő ügyfeleket - már megbocsásson -, egyszerűen kidobják, mint a kutyát és fellebbezés esetén kiszúrják a szemét egy sablonválasszal.
Nekem egyik barátomat rakták ki, aki minden szabályt betartott. Kicsit szégyellem magam, amiért én javasoltam neki a programban való részvételt. Azonban az Google talán elgondolkodhatna azon, hogy mit kezd azzal, hogy ennyi negatív dolog kering körülötte. Nem kellene talán átgondolni azt a politikát, hogy gyakorlatilag csalónak nevezi a több esetben ártatlan ügyfeleit és kizárja azokat??? Ha már olyan jó az a rendszer, akkor miért nem ignorizálja az invalid clickeket? Ha olyan jó a Google rendszer, akkor ezt is egyszerűen kiszűrhetné és levonhatná a keresett összegből, ahelyett hogy gyakorlatilag csalónak, bűnösnek nevevezi az ügyfeleit.
Teljes mértékben egyezek a "Kétségek" hozzászólásban leírtakkal. Demoklész kardja minden kishal felett ott lebeg. Számtalan példa van rá. Ha jó lenne a rendszer, SOHA senkit (még a csalási szándékkal nekiindulókat) sem kellene kizárni a programból, mivel a csalók nem tehetnének anyagi haszonra szert. A Google Adsense "titkos recept" alapján működő rendszere viszont rossz!
Ha velem egyszer megtörténik a kizárás (márpedig a RENGETEG tapasztalat alapján benne van a pakliban), akkor tudni fogom, hogy ki a csaló...

--
forwarded from http://webni.innen.hu/MegLehetE_c3_a9lniCsakAzAdSenseB_c5_91l#msg20070827033518-0400@webni.innen.hu