szerda, május 31, 2006

[Vendégkönyv] re: javaslat

Köszi a jelzést! Az igazság az, hogy már van ilyen implementálva a rendszerben, csak nem tettem elérhetővé eddig mások számára. Ennek nagyon egyszerű az indoka: lassan két évvel az oldal indulása után sincs még olyan szinten kikristályosodva az oldal, hogy a változtatások döntő hányada ne olyasmiből álljon, hogy ezt a szöveget átcsoportosítom egy másik oldalra, vagy kicsit átírom, mert már máshol is szó volt róla, vagy gördülékenyebbé teszem a fogalmazást,stb.

Viszont igyekszem olyankor, ha mondjuk érdemleges infót adok hozzá az oldalhoz, akkor azt jelezni a változások leírásában: ez az RSS-ben is meg kell, hogy jelenjen olyan formában, hogs "+ »Valamilyen fejezetcím«"

Mindenesetre ha van rá igény, akkor pár hónapon belül megnyitom ezt a szolgáltatást. (Az utóbbi hónapokban rengeteget változtattam a régebbi oldalakon, gyakorlatilag a döntő többségüket aktualizáltam, így a legrégebb óta változatlan oldal idén márciusi keltezésű -» szóval valószínű, hogy lassan már kikristályosodik annyira az itteni tartalom, hogy csak akkor változik majd egy oldal, ha hozzászólnak, vagy valami lényeges dolgot adok hozzá a tartalomhoz, ezért tényleg lesz értelme a változások közvetlen megjelenítésének.

Üdv: JJózsef
--
forwarded from http://webni.innen.hu/Vend_c3_a9gk_c3_b6nyv#msg20060531024134-0500@webni.innen.hu