vasárnap, május 31, 2009

[Kulcsszavak] Mielőtt folytatnám a linkmarketinget

Szeretnék választ kapni az alábbi kérdésre:
debutor.hu oldalamról utaló 3 linkem három, ékezetes elnevezésű mappára, és a bennük lévő index.html fileokra mutat. Igyekeztem a fent leírtak szerint "kódolt formában" megadni a hivatkozásokat. Ehhez segítségül hívtam az URL encoding converter-t, melyre fent utaltál. Vizsgálva az oldalaidon található hasonló belső linkeket már az elején gyanús volt az általad és az általam alkalmazott kódolások közti különbség (itt kérek elnézést képzetenségemért, minden "tudásom" innen, és az ehhez hasonló oldalakról igyekeztem megszerezni - néha lehet hogy félrebeszélek)

Tehát ékezetes mappákra utalok működő, kódolt linkekkel. A google találati listájában ékezetes kulcsszóra keresve szembetűnik, hogy míg más oldalak ékezet nélküli mappária utaló linkjeinél a találat utolsó sorában lévő hivatkozás kulcsszói kiemelve, teljes egészében olvasható; a kódolt linkek esetében pedig csak töredékben tartalmaznak kiemelt betűket, pl: konyhab%fator%20debrecen -re kódolt konyhabútor debrecen esetében a konyha és a debrecen szó kiemelt (vastagított).

Kérdésem, hogy jól csináltam-e a kódolást, és ha igen, értékesebb-e ez a módszer a hagyományos ékezet nélküli elnevezésnél?

Mielőbbi választod, és minden egyéb segítséget előre is köszönök!
Üdvözlettel: Nyakó Zoltán

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Kulcsszavak#msg20090531060251-0400@webni.innen.hu