vasárnap, augusztus 12, 2012

[Weblapok törlése a Google adatbázisából] TÖRÖLJÉK KI!

Nagyon kérem segítségét abban, hogy 2 hirdetésemet kitörölje, mert hiába írtam sz oldal rendszergazdájának illetve a weboldal kapcsolatának, nem segítenek, sőt választ sem kapok.
Az alábbi hirdetéseim lejártak, de a cím áthúzásán kívül más nem változott, tehát a teljes hirdetés ugyanúgy látszik az elérhetőségemmel együtt és nagyon fontos lenne ezek törlése.Kérem segítsen!
A hirdetéseim linkjei

hardverapro.hu/apro/csincsilla_tenyeszet_elado_vemhes_anyakkal_kinyiny/hsz_1-50.html

hardverapro.hu/apro/csincsilla_tenyeszet_elado_vemhes_anyakkal/friss.html

SEgítségét előre is hálásan köszönöm: Szegedi Zsuzsanna!

--
forwarded from http://webni.innen.hu/WeblapokT_c3_b6rl_c3_a9seAGoogleAdatb_c3_a1zis_c3_a1b_c3_b3l#msg20120812135821-0400@webni.innen.hu

péntek, augusztus 10, 2012

[Linkfarm] Gonosz linkfarm

Webmesterként egyenlőre csak egyetlen keresőmotorban van lehetőséged jelezni az adott linkspam-tól való elhatárolódásodat.
Lusta vagyok lefordítani, de itt van az utaló szöveg:
"New: Disavow Links
Bing Webmaster Tools recently added a new tool to allow Webmasters to disavow links pointed at their websites. If a link points to your site, and you don't like the association for whatever reason, this tool allows you to let Bing know. Webmasters should not expect a dramatic change in rankings after using this feature, but it can help Bing to better understand intent.

To use the new tool, log into your Bing Webmaster Tools account and click on the Disavow Links option in the navigation under Configure My Site. Webmasters can choose to list inbound links to disavow at the page level (disavowing just a single page), the folder level (any links coming from pages contained in a folder) or at the domain level (all links from the domain noted).
"

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Linkfarm#msg20120810031119-0400@webni.innen.hu

szerda, augusztus 01, 2012

[Hozzászólások] Technikai probléma

Telenoros mobilom van (Samsung), és sokszor nem jön be a WAP-on a Gmail. A Telenornál hiába reklamálok, ők nem tehetnek róla. Azzal ráznak le, hogy ha más internetes dolgok bejönnek, akkor nem ők a hunyók, a Google-nál reklamáljak. A gond itt kezdődik: semmilyen elérhetőségét, vagy hibabejelentő vonalát nem találom a Gmailnek, és a Telenor se tud ilyet megadni. Számítógépem nincs, a telefonomról tudom (tudnám) csak elérni a gmailes fiókomat. Amin most írok, nem az én gépem. Abszurdnak tartom, hogy egy szolgáltató semmiféle hibabejelentő vonalat nem tart fenn. Kérem a segítségét! zenetanar2000@gmail.com

--
forwarded from http://webni.innen.hu/Hozz_c3_a1sz_c3_b3l_c3_a1sok#msg20120801112239-0400@webni.innen.hu